SUCCES: Model sătmărean cu contract la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotomodelul Oana Ţimerman a semnat un contract pe trei ani cu o agenţie de specialitate din capitala modei americane. Oana Ţimerman are numai 23 de ani şi o experienţă de opt ani în lumea modellingului.

Fotomodelul sătmărean Oana Ţimerman este la New York, după ce, în urmă cu două săptămâni, a semnat un contract cu agenţia Muse Model Management pentru o colaborare de trei ani. Oana va participa la castinguri atât pentru prezentări de modă, cât şi pentru şedinţe foto ale unor reviste de specialitate. Primul ei casting din capitala modei americane a fost un succes: s-a finalizat cu o şedinţă foto pentru revista East West Magazine.

image

„A fost un vis al meu să ajung la New York, iar în 28 martie, când am încheiat contractul şi am început să particip la castinguri pentru case de rochii de mirese şi la şedinţe foto pentru revistele pentru femei, am realizat ce înseamnă munca într-un astfel de oraş. Se spune că devii model internaţional abia după ce ajungi model în New York. Este un oraş ce emană multă energie pozitivă, este mult mai mult decât îmi puteam imagina vreodată”, a mărturisit Oana pentru „Adevărul de Seară“.

image

Ea va veni pentru două săptămâni acasă la sfârşitul lunii mai, iar apoi va pleca în China pentru două luni.

Zece contracte în cariera de opt ani
Tânăra a debutat în modelling în 2003, când abia terminase şcoala generală. A început la agenţia Gaby’s Models, iar acum are un contract cu agenţia Mandarina Models din Bucureşti, prin care a ajuns să lucreze în ţări precum Franţa, Italia, Turcia, China, Coreea, iar acum în SUA.

image

Tânăra susţine că viaţa de model este grea, dar că rezultatele merită efortul depus. „Nu este uşor, dar important e să faci cu pasiune. Se câştigă greu şi puţine sunt şedinţele şi prezentările care se plătesc foarte bine. Tot ce pot să spun e că în cei aproape opt ani de modelling, cel mai mult am câştigat în China. Eu deocamdată vreau să rămân în domeniu şi să fac cât pot şi cât îmi place, după care mă voi gândi la o reprofilare”, a declarat Oana.

image

Sătmăreanca este în ultimul an la Facultatea de Drept din Satu Mare, însă marea ei pasiune este televiziunea.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite