STOP VOT! Sătmărenii şi-au votat medicii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare îşi caută medicii de 5 stele
Satu Mare îşi caută medicii de 5 stele

A doua etapă a campaniei „Doctorii cu care Satu Mare se mândrește” s-a încheiat. După ce au făcut nominalizări pe site-ul satu-mare.adevarul.ro, cititorii i-au votat, în număr mare, pe medicii preferați. Lista pe care se află cei cinci medici de top este finalizată, iar poveștile celor mai îndrăgiți doctori din orașul tău vor putea fi citite începând de luni, 7 noiembrie.

Campania propusă de “Adevărul” are ca scop promovarea profesioniștilor din domeniul medical, persoane care nu au depus Jurământul lui Hipocrate doar ca o simplă formalitate. Câștigători în această campanie s-au dovedit a fi medicii apreciați atât de pacienţi, cât și de colegii lor și de presă.

Topul 5 a fost stabilit în urma nominalizărilor făcute de cititori, miile de voturi acordate ulterior de aceștia contând în proporție egală cu cele ale juriului de specialitate și ale redacției Adevărul Satu Mare. Cei mai mulţi cititori au votat cu sufletul şi au scris mesaje emoţionante despre medicii pe care îi preţuiesc. Cel mai votat medic a fost dr. Sergiu Ioan, medic pneumoftiziolog, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Satu Mare.  Un loc important în preferinţele cititorilor îl ocupă și dr. Alina Roatiş, cardiolog la Spitalul Judeţean Satu Mare. Un alt medic foarte votat este Liviu Ardelean, ginecolog la Spitalul Judeţean Satu Mare.  Următorii doi medici în Top 5 alcătuit de cititori sunt dr.Violeta Roca, medic la Unitatea de Primire Urgenţe și dr. Monica Vlăduţ, medic de pshihiatrie infantilă la Policlinica II Satu Mare.
De luni, 7 noiembrie, citiți în Adevărul și pe pagina de internet satu-mare.adevărul.ro poveștile celor mai îndrăgiți medici ai municipiului Satu Mare. Alături de cititori, un rol hotărâtor în ceea ce priveşte desemnarea celor cinci doctori cu care se mândreşte îl va avea şi un juriu de specialitate, din care fac parte Adrian Marc, directorul Spitalului Judeţean Satu Mare, dr. Dumitru Fanea, preşedintele Colegiului Medicilor Satu Mare, Rodica Popdan, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate şi Dorina Dragoş Guran, director executiv adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare. Părerile cititorilor, ale juriului de specialitate şi ale redacţiei “Adevărul” cântăresc fiecare în procent de 33 la sută.
Poveştile celor mai buni medici din Satu Mare vor fi publicate de luni, 7 noiembrie, pe satu-mare.adevarul.ro

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite