SATU MARE: EXCLUSIV Atac cu cocktail Molotov la Politia din Vama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SATU MARE: <b>EXCLUSIV</b> Atac cu cocktail Molotov la Politia din Vama
SATU MARE: <b>EXCLUSIV</b> Atac cu cocktail Molotov la Politia din Vama

Patru sticle cu lichid inflamabil au explodat aseară în faţa clădirii. Mai multe persoane au fost audiate încă de aseară, însă nu a fost identificat făptuitorul

Citeşte şi
Cocktail Molotov în faţa unui club clujean
Atacatorii Molotov din Cluj  nu au timp de instanţă


Postul comunal de poliţie din localitatea Vama, judeţul Satu Mare a fost tinta unui atac cu sticle cu cocktail Molotov. Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 21.00, când mai multe persoane, neidentificate la ora actuală au aruncat patru sticle cu lichid inflamabil în faţa sediului comunal de poliţie. Din fericire, începutul de incendiu a fost stins chiar de şeful de post, Deac Aurel, care a auzit exploziile.

Conform inspectorului şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, dr. Ioan Liviu Tăut, clădirea postului comunal nu a fost afectată de incendiu. „A ars puţin uşa de la intrare, incendiul fiind lichidat rapid de şeful postului de poliţie. Acesta era în locuinţa lui când s-a întâmplat, casa lui fiind situată exact în spatele postului de poliţie“, a declarat inspectorul şef.

Ancheta este în derulare


Până la ora 12.00, nu a fost reţinută nicio persoană. Aseară, anchetatorii s-au deplasat la faţa locului pentru a lua toate probele existente. În această dimineaţă s-au făcut din nou cercetări, poliţiştii având şi un grup de suspecţi. „Muncim mult la acest caz, nu am reţinut încă pe nimeni. Sperăm să obţinem cât mai multe informaţii, în urma anchetei“, a mai spus Liviu Tăut.

Răzbunare sau o simplă atenţionare


 Nici motivul pentru care s-au aruncat cele patru sticle de cocktail molotiv nu a ieşit la suprafaţă. Nimeni nu vrea să se pronunţe dacă este vorba despre un act de răzbunare sau o simplă joacă. „Ştiu că niciodată poliţiştii postului comunal din Vama nu au avut probleme cu locuitorii. Nu pot să spun dacă este vorba de răzbunare sau altceva. Suntem în faza de anchetare“, a mai declarat şeful inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare. Nici agentul şef, Deac Ionel nu a vrut să dezvăluie mai multe date. „Deocamdată audiem persoanele, nu pot să spun nimic. Am auzit zgomot, am ieşit din casă şi am stins începutul de incendiu cu extintorul“, a declarat Deac Ionel, şeful postului de poliţie al comunel Vama.

La fel de rezervat este şi primarul localităţii. „Nu vreau să mă pronunţ în acestă problemă. Nu pot să spun că avem persoane care ne creează foarte mari probleme în localitate. Dar ca în orice pădure, există şi uscături. Sper să aflăm cât de repede care sunt persoanele care se fac vinovate de acest incident“, a spus Vasile Corodan, primarul localităţii Vama.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite