S-a spânzurat din dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baiatul s-a spânzurat astăzi după ora 13.00
Baiatul s-a spânzurat astăzi după ora 13.00

Un tânăr de 19 ani din localitatea Viile Satu Mare s-a spânzurat astăzi într-o anexă a gospodăriei. El a lăsat scris un bilet de adio în care îşi exprima nemulţumirea faţă de lipsa de dragoste din partea iubitei şi a părinţilor.

Teleki Csaba a fost găsit spânzurat de către tatăl său vitreg, Şandor Toth. El a fost cel care a anunţat poliţia, în jurul orei 13.20, că şi-a găsit fiul vitreg spânzurat. La locuinţa tânărului s-a deplasat o echipă de criminalişti care, în urma cercetărilor, au dat peste biletul de adio lăsat de tânăr. „Biletul este scris în maghiară. Mama băiatului ne-a tradus câteva fraze din care am reuşit să deducem că tânărul s-a sinucis din dragoste pentru că iubita l-a părăsit. A scris că pe el nu-l iubeşte nimeni. Noi am trimis biletul la tradus“, a declarat un poliţist de la postul din localitate. Cadavrul tânărului a fost depus la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea autopsiei. Pe data de 1 mai acesta ar fi împlinit 20 de ani.

 Iubita susţine că nu s-a despărţit de băiat
Ildiko, de 21 de ani, iubita lui Csaba a declarat anchetatorilor că nu s-a despărţit de băiat. Poliţiştii nu au reuşit să comunice cu ea deoarece se afla sub influenţa alcoolului.

Tatăl vitreg al băiatului a încercat şi el să se spânzure în urmă cu două săptămâni însă a fost salvat de soţie. Şandor Toth a fost internat în spital.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite