Rochiţele şi fustele scurte, vedetele nopţii de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornelia Iacoş spune că fiecare client îşi alege vestimentaţia în funcţie de personalitate.
Cornelia Iacoş spune că fiecare client îşi alege vestimentaţia în funcţie de personalitate.

Sătmărencele se dau în vânt după haine din catifea şi dantelă neagră, dar se poartă şi culorile naturale. În ceea ce priveşte frizurile, la mare căutare se află buclele, părul cu mult volum, precum şi cel întins cu placa.



Doi dintre cei mai cunoscuţi designeri vestimentari sătmăreni, Ana Maria Ullmann şi Cosmin Mureşan, spun că anul acesta, de Revelion, sătmărencele trebuie să fie elegante, însă nu extravagante, şi să se simtă confortabil în vestimentaţia aleasă. „Recomand rochiţele şi fustele scurte, mai mult în culorile naturii, însă persoanele îndrăzneţe pot purta şi haine în culori tari. Din punctul meu de vedere, dantela este vedeta anului, de la gri până la negru. Toate creaţiile mele de Revelion conţin dantelă. Şi catifeaua are mare succes. Clientele mele merg pe croiala care urmăreşte uşor linia corpului, fără mulaj exagerat. Nu se poartă decolteuri adânci nici la spate şi nici în faţă“, a declarat designerul sătmărean Ana Maria Ullman.

Vintage pentru ea, Slim Fit pentru el

Pentru noaptea dintre ani, designerul Cosmin Mureşan propune ţinute de seară care respectă eticheta evenimentelor de elită, dar şi ţinute destinate petrecerilor între prieteni. Anul acesta se poartă alb, negru, roşu, argintiu, turquoise şi albastru. Designerul le recomandă doamnelor jacheta din paiete alb-negru şi o rochie de seară elegantă. Domnii îşi pot defini eleganţa purtând un costumul de seară în trei piese cu papion sau cravată. „Promovăm unicatele pentru Revelion. Avem cinci ţinute foarte frumoase pentru doamne. Mai îndrăzneţe, mai luxoase, rămâne doar să aleagă“, a spus Cornelia Iacoş, şefa magazinului Inedit de pe strada Vânătorilor.

Meşele colorate revin în forţă

În materie de frizuri, hair stylista Eva Czikai le recomandă sătmărencelor tunsorile scurte, cu volum, bucle lejere, dar şi părul întins cu placa. „Formele bob sunt încă la modă. Meşele colorate revin şi ele în forţă. Se poartă frizurile cu volum, care scot în evidenţă podoaba capilară. Dacă nu aveţi idei de coafuri, o alternativă o reprezintă părul întins cu placa“, recomandă Eva Czikai.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite