Rezultate contestaţii Bacalaureat 2011 Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.220 de elevi au depus contestaţii la notele obţinute la examenul de Bacalaureat. Notele finale se vor afişa azi. satu-mare.adevarul.ro va fi primul care va afişa rezultatele.Stai pe satu-mare.adevarul.ro pentru a vedea rezultatele la contestaţii.

19 contestaţii admise la Bac

Listele cu rezultatele contestaţiilor la Bacalaureat au fost afişate în toate liceele din Satu Mare. Dintre cele 1.224 de contestaţii depuse de candidaţii nemulţumiţi de rezultate, doar 19 au fost admise, ne-a declarat inspectorul general, Mariana Popa. În acest moment la Inspectoratul Şcolar Judeţan Satu Mare, se lucrează la centralizarea datelor, urmând ca, după ora 18.00, acestea să fie trimise la Ministerul Educaţiei şi postate pe site-ul http://bacalaureat.edu.ro/2011/rapoarte/ . Potrivit Marianei Popa, după contestaţii, procentul de promovabilitate nu a crescut semnificativ. Dacă înainte de contestaţii acesta era de 42,99%, după recorectare se ridică la 43,90%. Rămâneţi pe satu-mare.adevarul.ro pentru a vedea rezultatele contestaţiilor şi notele finale la Bacalaureat 2011.


1.228 de elevi sătmăreni au depus contestaţii la centrele de evaluare. Se pare că cele mai multe nemulţumiri au fost legate de examenul matematică dar sunt şi elevi care au considerat că notele obţinute sunt prea mici iar media obţinută nu le asigură intrarea la facultatea pe care vor să o urmeze. Lucrările au fost corectate la centrul de corectare de la Baia Mare, iar rezultatele urmează să fie afişate astăzi.
Procentul de promovabilitate din această sesiune a examenului de Bacalaureat a fost de 42,99%.  

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite