Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: Află pe adevarul.ro notele de la Bacalaureat din Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

2.053 de elevi sătmăreni află azi dacă s-au descurcat mai bine în sesiunea a doua a examenului de bacalaureat. Vezi acum ce note s-au obținut în sesiunea de toamnă a examenului. Procentul de promovabilitate la nivel de județ este de 16,9%.

UPDATE ORA 14

Dezastru: Promovabilitate de 16,9% la Bacalaureat în Satu Mare


Doar 16,9% dintre elevii care au dat examen în această a doua sesiune a examenului de Bacalaureat au reușit să promoveze examenul, un procent apreciat drept foarte slab de oficialii Inspectoratului Școlar Județean. Notele la examen au fost afișate în jurul orei 11 la centrul de examen de la Grupul Școlar Ion I.C. Brătianu Satu Mare iar pe parcursul zilei, până la ora 16, aestea vor fi afișate la toate cele cinci centre de examen din județ.

CLICK AICI PENTRU REZULTATELE LA BACALAUREAT 2011 SESIUNEA DE TOAMNĂ

UPDATE Ora 11

S-au afișat primele rezultate la a doua sesiune a Bacalaureatului!

Cei peste 2500 de elevi care au susținut în această săptămână probele la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului află astăzi notele pe care le-au obținut. Primele rezultate au fost deja afișate.

CLICK AICI PENTRU REZULTATELE LA BACALAUREAT 2011 SESIUNEA DE TOAMNĂ

Mii de elevi sunt așteptați să ia cu asalt cele cinci centre de examen din județ pentru a-și vedea afișate notele pe care le-au obținut în această a doua sesiune a examenului. Româi pe satu-mare.adevarul.ro pentru a vedea imagini de la afișarea rezultatelor la Bacalaureat!

Miercuri

Notele vor fi publicate şi pe site-ul http://www.bacalaureat.edu.ro/2011/, secţiunea Satu Mare. Tot duminică, elevii vor putea să depună contestaţii.  Rezultatele finale se vor afişa în două zile.
În judeţul Satu Mare sunt cinci centre de examen, din care trei, în municipiul Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite