Satu Mare: Piaţa construcţiilor se află în declin - Revista Presei Locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Piaţa construcţiilor se află în declin - Revista Presei Locale
Satu Mare: Piaţa construcţiilor se află în declin - Revista Presei Locale

În primul semestru al acestui an, numărul construcţiilor finalizate a fost mai mic cu 50% faţă de ultimul semestru al anului trecut, scrie Gazeta de Nord-Vest, poliţiştii sătmăreni şi-au făcut sindicat, titrează satumareonline, iar pompierii sătmăreni au făcut schimb de experienţă în Transcarpatia.

Piaţa construcţiilor, în declin
             Piaţa construcţiilor din judeţul Satu Mare a cunoscut, în primul semestru al acestui an, o scădere de aproape 50% faţă de finele anului trecut. Asta în condiţiile în care, anul acesta preturile materialelor de construcţii au scăzut cu până la 45%. De asemenea, tot în scădere este şi numărul autorizaţiilor de construire eliberate în prima jumătate a acestui an comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, titrează Gazeta de Nord-Vest.

Agenţii de poliţie sătmăreni şi-au făcut sindicat
În prezenţa preşedintelui Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, la Satu Mare s-a înfiinţat vineri filiala judeţeană a acestei organizaţii sindicale.

Cel care va conduce de azi filiala sătmăreană a sindicatului agenţilor de poliţie este Cosmin Andreica, el fiind ajutat de vicepreşedintele Cristian Banc şi secretarul Constantin Ciurdea.

Cosmin Andreica a motivat necesitatea înfiinţării acestui sindicat prin faptul că agenţii de poliţie, adică oamenii care alcătuiesc baza sistemului de impunere a legii şi ordinii, nu sunt respectaţi nici de şefii lor şi nici de populaţie, din cauza managementului defectuos de personal, scrie satumareonline.ro

Pompierii sătmăreni, în vizită la colegii lor din Transcarpatia

Joi, 17 septembrie, la invitaţia  şefului Direcţiei Generale a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă din regiunea Transcarpatia (Ucraina),   general maior  Vladimir Bodak, o delegaţie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare, condusă de colonel Nelu Hauşi, a participat la manifestările organizate  cu ocazia Zilei salvatorului (Ziua naţională a armei – echivalentul Zilei Pompierilor Români), comentează Informaţia-Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite