Satu Mare: Vama Petea, poarta de intrare în ţară a excavatoarelor furate - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Vama Petea, poarta de intrare în ţară a excavatoarelor furate - Revista presei locale
Satu Mare: Vama Petea, poarta de intrare în ţară a excavatoarelor furate - Revista presei locale

Prin Vama Petea au intrat în ţară excavatoarele furate, scrie Gazeta de Nord -Vest, iar Poliția de Frontieră Satu Mare a acordat diplome de excelență colegilor maghiari, scrie Informaţia Zilei. 

Investigaţiile procurorilor DIICOT au scos la iveală faptu că mafioţii din Borşa introduceau în ţară prin Vama Petea excavatoarele furate din Occident, beneficiind de complicitatea unor vameşi

             Ancheta demarată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) împotriva traficanţilor de excavatoare furate din Borşa a scos la iveală faptul că acestea erau introduse în ţară prin Vama Petea. Gruparea mafiotă anihilată de anchetatori trafică vehicule rutiere şi utilaje folosite la lucrări de construcţii, furate din Italia, Franţa, Belgia, Marea Britanie şi Olanda. Potrivit cotidianului Jurnalul National, traficul de utilaje furate constituţia doar o parte din fărădelegile comise de mafioţii din Borşa, scrie Gazeta de Nord - Vest.

Informaţia Zilei de astăzi titrează: Poliția de Frontieră Satu Mare acordă diplomă de excelență colegilor maghiari

De ziua lor, 21 de ofițeri și 113 agenți au fost avansați în grad
Vineri, de la ora 12, în sala de ședințe a Direcției Generale a Finanțelor Publice Satu Mare  s-a desfășurat ședința festivă dedicată Zilei Poliției de Frontieră Române. Alegerea datei de 24 iulie ca zi a Poliției de Frontieră Române este legată de unirea celor două structuri grănicerești din Moldova și Țara Românească  de către domnitorul Alexandru Ioan Cuza.

Și anul acesta, alături de polițiștii de frontieră sătmăreni au fost vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, viceprimarul municipiului Satu Mare, Gabor Kereskenyi, șefii celorlalte structuri MAI din județul Satu Mare, o delegație a Poliției de Frontieră din județul Szabolcs Szatmar Bereg, polițiștii de frontieră în rezervă, precum și reprezentanții mass-media locale.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite