Satu Mare: Fonduri nerambursabile în cinci comune - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci comune au accesat credite nerambursabile, iar în Consiliul Judeţean, secretarul câştigă mai bine decât preşedintele, scrie presa locală.

Secretarul câştigă mai mult decât preşedintele Consiliului Judeţean

Conform declaraţiilor de avere actualizate, şefii Consiliului Judeţean (CJ) au obţinut venituri mai mari decât şefii din Prefectură şi Primărie. De departe, cel mai bine câştigă secretarul Consiliului Judeţean, Cornelia Bota, care a avut anul trecut un salariu de 132.228 lei (peste 32.000 euro), în jur de 11.000 de lei lunar, depăşind salariile şefilor săi, care nu au reuşit să adune atât din mai multe surse,  titrează Gazeta de Nord-Vest.

Cinci comune primesc o gură de oxigen de 12 milioane euro

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) a deschis o nouă sesiune de depunere de cereri de finanţare pe Măsura 322 “Renovarea şi dezvoltarea satelor”. Până acum, la Centrul Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (CRPDRP) nr. 6 Satu Mare s-au depus în total 185 de cereri, din care 20 din judeţul Satu Mare. Din cele 20 jumătate, adică 10, au fost selectate, scrie Informaţia Zilei.        

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite