Satu Mare: Criza a intrat şi în crâşmele de cartier - Revista presi locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La vremuri de criză, preţuri de criză. Băuturile alcoolice au ajuns să se vândă la preţuri infime, scrie Gazeta de Nord-Vest, iar Informaţia Zilei de astăzi tirează: La Satu Mare a fost confirmat primul caz de gripă porcină


             La vremuri de criză, preţuri de criză. Băuturile alcoolice au ajuns să se vândă la preţuri infime. Bineînţeles, calitatea este pe măsură, adică foarte slabă. Unităţile care comercializează astfel de băuturi sunt crâşmele de la scara blocului, care sunt şi cele mai căutate. Aici, băuturile alcoolice sunt ieftine, un decilitru de alcool putându-se cumpăra cu un leu. Preţurile mici îi fac pe consumatorii de băuturi alcolice să devină clienţi fideli ai crâşmelor de la scara blocurilor. Chiar dacă numărul lor s-a mai micşorat, cei mai mulţi se perindă zilnic pe la astfel de crâşme. Vecinii nu se declară deranjaţi, spunând că au ajuns să se obişnuiască, titrează Gazeta de Nord - Vest.

La Satu Mare a fost confirmat primul caz de gripă porcină, scrie Informaţia Zilei

Este vorba de un șofer de tir care s-a întors recent din Italia. Marți în cadrul unei conferințe de presă conducerea Direcției de Sănătate Publică Satu Mare a anunțat existența primului caz confirmat de gripă porcină în județul Satu Mare. Anunțul a fost făcut de directorul coordonator DSP, dr. Dorel Coica, alături de care s-au aflat medicii epidemiologi dr. Lidia Tămaș, șef Serviciu Boli Transmisibile, și dr. Dorina Dragoș Guran.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite