Satu Mare: Apaserv umflă grosolan facturile la apă – Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apaserv facturează către populaţie sute de mii de metri cubi de apă care se scurg în pământ, iar medicii de familie nu vor să parafeze înţelegerile cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, scriu ziarele de azi.

Apaserv pierde o treime din apa extrasă

Cel mai mare furnizor de apă din judeţ, societatea Apaserv SA, pierde o treime din cantitatea de apă extrasa din uzinele sale de apă. La nivel judeţean, lunar, se pierd 200.000 de metri cubi de apă potabilă în reţelele prin care operează societatea. Este vorba de o cantitate impresionantă, respectiv 200 de milioane de litri de apă. Nimeni nu poate explica ce se întamplă cu aceasta cantitate imensă de apă care se pierde din reţea. Apaserv încearca să recupereze această cantitate pe spinarea consumatorilor, adăugându-le cantităţi suplimentare la consumurile înregistrate. Facturile sunt umflate în modul cel mai grosolan în municipiul Carei, titrează Gazeta de Nord-Vest.

Medicii de familie nu vor să semneze actele adiţionale cu CJAS


Ieri, în sala mare a Casei Județene de Asigurări de Sănătate Satu Mare, peste 60 de medici de familie au participat la ședința lunară a Asociației Medicilor de Familie, Filiala Satu Mare. Pe parcursul celor două ore, președintele AMF Satu Mare, dr. Călin Bumbuluț, împreună cu colegii de breaslă au dezbătut o serie de probleme ce vizează activitatea lor de zi cu zi. În mare parte discuțiile au fost orientate spre posibilele modificări ce vor fi aduse contractului cadru de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate, fapt ce a reușit să producă nemulțumirea medicilor, scrie Informaţia Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite