Revelion cu 360 de invitaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anca şi Dani Bran vor avea peste 360 de nuntaţi, veniţi din mai multe colţuri ale României, în noaptea de Revelion, care vor lua parte şi la un superb foc de artificii. Alte şase cupluri din Satu Mare şi-au programat petrecerea de nuntă în noaptea dintre ani.

Şase cupluri din Satu Mare au ales să îşi unească destinele chiar în noaptea dintre ani. În timp ce unii sătmăreni petrec Revelionul la ski sau în străinătate, Dani (26 ani) şi Anca (22 ani) Bran vor sărbători, alături de alte 360 de persoane, cel mai important moment din viaţa lor.
S-au cunoscut în urmă cu cinci ani, iar în septembrie s-au decis să-şi organizeze nunta chiar în noaptea de Revelion. „Am ales data de 31 decembrie 2009 pentru că fiecare dintre noi suntem mai deosebiţi la cumpăna dintre ani. Vrem să petrecem şi să sărbătorim în fiecare an, de Revelion, aniversarea nunţii noastre“, a declarat Anca Bran, viitoarea mireasă.

Nuntă cu mulţi invitaţi


La petrecerea de nuntă vor participa nu mai puţin de 360 de persoane. „I-am adunat pe toţi prietenii noştri, familia, în noaptea de Revelion pentru a petrece împreună. Este un moment important din viaţă, un moment în care vreau să îi am alături pe cei mai dragi“, a mai declarat Anca Bran.
Foarte puţini dintre invitaţi au refuzat participarea la nuntă în noaptea de Revelion. Este vorba doar despre opt sătmăreni care şi-au făcut alte planuri. „Toată lumea ne-a spus că ideea este una foarte originală şi bună. Vor fi alături de noi şi se vor bucura pentru căsnicia noastră. Doar 8 persoane, care şi-au făcut rezervarea pentru Revelionul ne-au refuzat. Aceştia merg în străinătate“, a mai spus Anca.
Inivitaţia la nuntă a fost primită cu bucurie de invitaţi. Marian Halas  vine tomai din Oradea pentru a lua parte la eveniment. „Este pentru prima dată când particip la o nuntă în noaptea de Revelion. Consider că este o idee bună deoarece oamenii oricum sărbătoresc de Revelion, iar cu această ocazia petrec şi onorează invitaţia lor la o nuntă“, a declarat Marian Halas, de 23 de ani.

Suprize pentru inivitaţi

Aşa cum toate restaurantele din Satu Mare pregătesc suprize pentru sătmăreni în noaptea de Revelion, viitorii miri au ţinut cont de acest detaliu şi le pregătesc invitaţiilor artificii. „Ele vor fi lansate exact la cumpăna dintre ani şi vor dura trei minute“, a mai spus Anca Bran.
La cununia religioasă, cei doi miri vor avea şi doi porumbei, care vor zbura deasupra lor. „Va fi o n untă de vis, sala este îmbrăcată toatî în culoarea alb, iar contrastul îl va da florile. Tortul este imens. Sper ca toată lumea să se simtă bine“, a mai spus Anca Bran.

Anual se organizează nunţi de Revelion

În Satu Mare nu este ceva neobişnuit ca în noaptea de Revelion să se organizeze nunţi. În acest an şase cupluri îşi unesc destinele. „În fiecare an avem perechi care se căsătorec de Revelion. În 2008 a fost vorba despre două căsătorii, iar în 2007 am avut mai multe, 7 perechi“, a declarat Ionel Torja, directorul Serviciului de Stare Civilă din cadrul Primăriei Satu Mare.
Săli de nunţi ocupate în 2010
Restaurantele din Satu Mare au deja rezervate pentru anul 2010 toate zilele de sâmbătă şi duminică pentru petrecerea de nuntă. Cei care vor să se căsătorească vara trebuie să îşi facă programarea cu cel puţin un an şi jumătate inainte. „În 2010 nu mai avem nicio loc disponibil, iar pentru anul 2011 avem deja câteva contracte semnate. Avalanşa de cereri va veni cu siguranţă după Revelion“, a declarat Cosmin Vaida, managerul restaurantului Romantic din Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite