Remat a primit 100 de vouchere pentru programul Rabla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Remat Satu Mare a reluat, în această dimineaţă, programul Rabla. Zeci de sătmăreni aşteptau, încă de la primele ore ale dimineţii, în faţa societăţii pentru a-şi preda maşinile.

„Sunt aproximativ 30 de sătmăreni care stau de dimineaţă la coadă. Am început abia de o oră şi deja sunt atâtea maşini iar pe parcursul zilei precis vor mai veni şi alte maşini“, a declarat Codruţa Ardelean, reprezentantă Remat Satu Mare. Potrivit acesteia astăzi a început cea de a doua tranşă a programului care se desfăşoară la nivel naţional iar pentru judeţul Satu Mare au fost emise 100 de vouchere.

1.500 de maşini au fost casate în prima etapă a programului
 În prima etapă a programului, la Satu Mare au fost casate 1.500 de maşini. Reprezentanţii societăţii mai spun că cele 100 de vouchere pe care le au la ora actuală se vor epuiza până cel târziu luni. „Dacă lumea va veni cu maşinile la casat probabil luni nu vom mai avea vouchere. În această tranşă am primit mai puţine tichete. De la Bucureşti ni s-a comunicat că dacă vom mai avea nevoie de tichete vom mai primi“, a mai spus Codruţa Ardelean. Sătmărenii interesaţi de predarea unei maşini vechi vor primi în schimb trei vouchere în valoare de 3.800 lei. Tichetele nu sunt nominale astfel încât proprietarii au posibilitatea de a le vinde.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite