Satu Mare: Reîncepe războiul pentru parcări dintre Primărie şi transportatori - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Reîncepe războiul pentru parcări dintre Primărie şi transportatori - Revista presei locale
Satu Mare: Reîncepe războiul pentru parcări dintre Primărie şi transportatori - Revista presei locale

Se prefigurează un nou conflict între firmele de transport intrajudeţean şi Primăria Satu Mare. După ce în urmă cu câteva luni, după multe discuţii, firmele de transport au acceptat să se mute de pe strada Cuza Vodă, unde staţionau, acum staţionează tot în plin centru, în zona Bisericii “Adormirea Maicii Domnului”, titrează Informaţia-Zilei.

Potrivit unui comunicat apărut pe site-ul Primăriei Satu Mare, Poliţia Comunitară va aplica de acum încolo sancţiuni acelor firme care vor mai staţiona în zona bisericii ortodoxe, pe strada Vasile Lucaciu. “Primăria municipiului Satu Mare a dispus serviciilor competente din subordine sancţionarea firmelor de transport intrajudeţean de persoane, ale căror mijloace de transport staţionează în zona bisericii ortodoxe de pe strada Vasile Lucaciu. Consiliul Local al muncipiului Satu Mare a aprobat înfiinţarea unei staţii de urcare-coborâre pentru cursele intrajudeţene în această zonă, nu autogară cu staţionare. Având în vedere faptul că permanent sunt staţionate microbuse şi autobuse lângă biserica ortodoxă, creând dificultăţi în trafic, perturbând enoriaşii, este imperios necesară eliminarea acestui fenomen prin sancţionarea firmelor conform legislaţiei în vigoare”, se arată în comunicatul Primăriei, scrie Informaţie Zilei.


Ţiganii nu şi-au ales bulibaşa

Aproximativ 100 de ţigani s-au adunat sâmbătă pe stadionul din municipiul Carei pentru a participa la şedinţa organizată cu scopul de-al schimba din funcţie pe Lakatos Andrei, zis Tona, cel care, anul trecut în luna septembrie, a fost ales să-i conducă şi să le reprezinte interesele pe plan local.
             Deoarece şedinta se anunţa una furtunoasă, la fata locului, dar şi pe străzile din apropierea stadionului au fost mobilizate numeroase forţe de ordine şi mascaţi. Măsura, care s-a dovedit inutilă în cele din urmă, a fost luată în condiţiile în care Lakatos Andrei este cunoscut politistilor ca recidivist şi având la activ un cazier impresionant ca urmare a acuzaţiilor aduse în dosarul Călauzele şi ca suspect principal în peste 20 de spargeri la domiciliile mai multor careieni, scrie Gazeta de Nord-Vest.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite