Reîncep spectacolele din Grădina Poesis – revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Citiţi principalele titluri din ziarele locale de azi
Citiţi principalele titluri din ziarele locale de azi

Ziarele locale scriu despre cea de-a doua ediţie a Târgului Moşului, eveniment organizat în perioada 5 – 20 decembrie de Hotel Restaurant Poesis în colaborare cu Primăria municipiului Satu Mare. Gazeta de Nord Vest  informează cititorii despre numărul mic de jandarmi de care dispune unitatea sătmăreană.

Vineri, 11 decembrie, de la ora 16, trei grupe de preşcolari de la Grădiniţa cu Program Prelungit Mondiala ne vor aduce vestea Naşterii Domnului prin colinde, poezii şi cântece specifice de iarnă. De la ora 16.30 pe scenă vor urca elevii claselor a II-a şi a III-a de la Şcoala cu clasele I-VIII din Micula. Timp de o oră, iubitorii de muzică populară îi vor putea urmări evoluând pe scenă pe elevii Şcolii de Arte Satu Mare, momentul popular fiind urmat de unul de dans de la Palatul Copiilor Satu Mare. Raluca Extrem închide seara de vineri cu un show incendiar, titrează Informaţia Zilei.

Jandarmi puţini si slab dotaţi

Gazeta de Nord Vest scrie că jandarmii sătmăreni au fost solicitaţi în peste 3.000 de misiuni şi au aplicat peste 4.600 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 1,1 milioane de lei, potrivit bilantului pe anul 2009, prezentat ieri în cadrul unei conferinţe de presă la care a fost prezent şi inspectorul general al Jandarmeriei Române, generalul locotenent Olimpiodor Antonescu. Totodată, activitatea Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare a fost apreciată de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, cu toate că funcţioneaza cu un număr insuficient de jandarmi şi maşini de intervenţie, titrează Gazeta de Nord Vest.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite