Regele leu i-a scos din case la primele ore pe sătmăreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Papariga a cumpărat cartea pentru nepoţelul său de 5 ani
Mihai Papariga a cumpărat cartea pentru nepoţelul său de 5 ani

Disney Clasic, noua colecţie de poveşti pentru copii, lansată astăzi de ziarul Adevărul a ajuns şi în bibliotecile sătmărenilor. Primul volum „Regele Leu“ s-a vândut la chioşcurile din oraş încă de la primele ore ale dimineţii.

Unul dintre bunicii care a apucat să cumpere primul volum pe ultima sută de metri a fost interpretul de muzică populară Mihai Papariga. „L-am căutat de dimineaţă pe la chioşcuri însă pe unde am umblat eu cartea era déjà vândută sau pusă deoparte pentru clienţii fideli. Din fericire am găsit-o aici. Am cumpărat-o pentru nepoţelul meu şi sper să pot să-I cumpăr toată colecţia“, a declarat interpretul sătmărean.  

Colecţia cuprinde 12 volume
Celebrele poveşti inspirate din filmele de animaţie Disney apar, în fiecare marţi, într-o colecţie ilustrată, cu ziarul „Adevărul”. Primul titlu al seriei „Disney Clasic”, „Regele leu“, a fost distribuit astăzi la preţul de 12,99 lei. Volumul conţine 64 de pagini color şi ilustraţii fidele filmului original. Noua colecţie va cuprinde 12 titluri ce vor fi distribuite numai împreună cu ziarul „Adevărul” până la 21 decembrie.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite