Record - Scandalul de la Real s-a mutat pe web

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 200 de reacţii a stârnit aricolul „Hipermarketul Real, acuzat că îşi terorizează angajaţii“
Peste 200 de reacţii a stârnit aricolul „Hipermarketul Real, acuzat că îşi terorizează angajaţii“

Articolul „Hipermarketul Real, acuzat că îşi terorizează angajaţii“ a fost comentat de peste 200 de persoane. Peste 2.500 de oameni au citit articolul publicat în 29 ianuarie pe satu-mare.adevarul.ro.

Citeşte şi: Hipermarketul Real, acuzat că îşi terorizează angajaţii

Articolul „Hipermarketul Real, acuzat că îşi terorizează angajaţii“ a stârnit o adevărată revoltă pe satu-mare.adevarul.ro. Acesta a atras peste 2.500 de vizitatori şi 200 de comentarii. Pal Ildiko, fostă angajată a hipermarketului Real, a avut curaj şi a relatat pentru Adevărul de Seară, ediţia de Satu Mare, modul în care a fost tratată timp de trei ani la locul de muncă. Articolul a stârnit controverse mari pe internet, în rândul angajaţilor hipermarketului.

Păreri pro şi contra

Părerile sunt împărţite, mulţi dintre angajaţi sunt de partea lui Pal Ildiko, dar sunt şi păreri care nu susţin acuzaţiile formulate de ea. Unii dintre foştii colegi mărturisesc că sunt, în continuare, terorizaţi la locul de muncă. „Sunt în aceeaşi situaţie ca doamna Pal. Încă nu am fost mutat la peşte, dar mi s-a întocmit şi mie referat disciplinar pentru un motiv inexistent. Ne obligă să semnăm nişte programări fictive, care nu corespund nicidecum realităţii, multe mârşăvii de acest fel se fac la Real, însă nu avem cui să ne adresăm“, spune Leon, unul dintre cititorii online. „Muncitorii sunt obligaţi să-şi dea demisia, nu e corect, poate omul simplu stă în chirie“, spune Beni, un alt cititor.

Războiul comentariilor a stârnit reacţii dure din partea unor cititori. „Ce curajoşi mai sunteţi. De unde scoateţi atâtea minciuni? Voi chiar nu aveţi de lucru, în loc să vă vedeţi de treburile voastre şi să aveţi grijă de serviciul vostru, vă faceţi de groază. Voi sunteţi uscăturile care faceţi Realul de ruşine!“, semnează Sebstian, un alt cititor. Peste 200 de reacţii a stârnit aricolul „Hipermarketul Real, acuzat că îşi terorizează angajaţii“

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite