Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clubul Insomnia pregăteşte o petrecere de neuitat la împlinirea celor doi ani de existenţă
Clubul Insomnia pregăteşte o petrecere de neuitat la împlinirea celor doi ani de existenţă

Sfârşitul de săptămână se anunţă plin de evenimente, organizate în municipiul Satu Mare. Adevărul de Seară vă recomandă câteva petreceri care au loc în acest weekend. Clubul Insomnia împlineşte doi ani de existenţă şi invită toţi petrecăreţii la sărbătoare.

Recomandări

Insomnia împlineşte 2 ani


Se anunţă petrecere mare la Club Insomnia, care împlineşte doi ani de existenţă. Managerul clubului, Mircea Ofrim a declarat că pregăteşte multe surprize petrecăreţiilor. „Intrarea este liberă pentru toată lumea, iar din partea casei se va oferi multă şampanie. Tot sâmbătă seara se vor organiza multe concursuri“, a declarat Mircea Ofrim. Mai multe animatoarea vor dansa pe cele mai în vogă hit-uri ale anului . Nici muzica retro nu va lipsi din peisaj. Petrecerea începe după orele 22.00.

Cei mai tari porumbei, în expoziţie la Carei

Azi, în incinta Casei de Cultură Municipale Carei s-a deschis prima ediţie a expoziţiei internaţionale de porumbei şi animale mici „Columbofila“. Până duminică, peste 300 de exponate din şapte judeţe şi trei ţări vor putea fi admirate în holul casei de cultură. Expoziţia este cu vânzare, sătmărenii putând achiziţiona porumbei, iepuri dar şi găini. Pentru cei care nu vor putea să ajungă la expoziţie, vor putea admira exponatele în data de 21 ianuarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare.

Petreceri de caritate la Infinity


Clubul Infinity organizează în fiecare duminică o petrecere caritabilă. Iniţiativa aparţine mai multor asociaţii şi fundaţii din Satu Mare. Banii adunaţi în urma petrecerilor sunt oferiţi oamenilor bolnavi aflaţi în evidenţele organizaţilor. Campania se numeşte „Clubul Tău”.

Live Dance Party cu Csaba Janosi

În acest weekend de pe scena din clubul MusiC’at, muzicianul Janosi Csaba va da tonul distracţiei cu muzică live şi invitaţi surpriză. Distracţia şi dansul vor fi asigurate de ritmurile de blues funky soul şi rock and roll.

Fun night la The Score Pub

Vineri şi sâmbătă în The Score Pub sătmărenii sunt invitaţi la distracţie. DJ-ul rezident, DJ Rhico a pregătit pentru vineri un set cu cele mai tari hituri din toate timpurile. Sâmbăta se dă startul show-ului pe ringul de dans cu mixaje house la platane. 

Strict hip-hop party la Infinity

Clubul Infinity de pe strada Botizului invită sătmărenii la o seară exclusivă de hip-hop. Evenimentul se va desfăşura sâmbătă seara de la ora 21.00, gazda serii fiind Dj PoiSon. Organizatorii promit distracţie pe cinste. Un bilet la intrare costă cinci lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite