Satu Mare: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară vă recomandă câteva localuri undă vă puteţi distra în acest weekend. Mai sărăcuţ în evenimente decât weekendul trecut, sfârşitul de săpătâmă nu e tocmai pierdut. Citiţi mai jos recomandările noastre.

Petrecere
Comunist Party la Eurobar

Deghizaţi în comunişti, sătmărenii sunt invitaţi la Eurobar, astăzi de la ora 22.00 la o petrecere comunistă. DJ Leviciusz va întreţine atmosfera iar cei care vor purta accesorii care să amintească de vremurile apuse vor fi premiaţi. L.V.

Discotecă
Total  dance party la Blue Night

O noapte incendiară promite DJ-ul sătmărean, Gaby, celor care vor decide să îşi petreacă noaptea de sâmbătă în clubul „Blue Night“ din Negreşti Oaş. De la ora 22.00 Gaby va întreţine atmosfera alături de două animatoare din Cluj. L.V.

Spectacol
Concert Simfonic la Filarmonică
Dirijoarea sătmăreancă Mihaela Cesa-Goje va fi prezentă în această seară de la ora 18.30 la Filarmonica Dinu Lipatti unde va dirija un concert simfonic. În program Weber-Uvertura „Oberon“ şi Concertul pentru clarinet şi orchestră numărul 2 şi simfonia a VII-a în La major de Beethoven. L.V.

Clubbing
Dj Night party

Sâmbătă, clubul Insomnia din Satu Mare organizează o petrecere pentru toţi iubitorii de clubbing. La Dj Night party vor fi prezenţi patru Dj şi un M.C, care vor întreţine atmosfera până în zorii dimineţii. Intrarea este liberă. I.G.

Recomandări

Dance
Noapte de dans la Zambara

Clubul Zambara găzduieşte sâmbătă de la ora 22.00 o noapte de dans cu muzică de toate genurile. DJ Levinyo va mixa cele mai cunoscute hituri. Iubitorii tuturor genurilor muzicale sunt aşteptaţi la o noapte întreagă de dans. Sătmărenii vor avea parte şi de surprize din partea organizatorilor. L.V.   

Remember
Retro Party

Dacă e zi de vineri, e retro party în club Bora Bora. Cele mai tari hituri ale anilor 70, 80 şi 90 vă vor introduce într-o atmosferă a timpurilor de altă dată.  Petrecerea, întreţinută de rezidentul Dj Pepe începe după orele 23.00, iar intrarea este liberă, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. I.G.

The Score Pub
Geans night

În această seară, The Score Pub organizează „blue geans party“, petrecere la care sunt invitaţi toţi sătmărenii. Şi pentru ca seara să fie de neuitat, cei mai sexy „blue geans“ vor fi răsplătiţi de organizatori cu diferite premii. Intrarea este liberă, iar petrecerea începe la orele 22.00 . I.G.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite