Rareș Cuzdriorean, victorie la dublu în Cupa Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rareș Cuzdriorean a făcut spectacol alături de Marcos Baghdatis pe arena Tennis Hall din Sofia, unde s-a disputat meciul de Cupa Davis dintre Bulgaria și Cipru.

Ieri, la Sofia, în Grupa II a Cupei Davis, cuplul Marcos Baghdatis – Rareș Cuzdriorean a făcut spectacol, învingând în deplasare, în cinci seturi, în meciul de dublu disputat împortiva bulgarilor Dimitar Kutrovsky – Todor Enev (scor 2-6 2-6 6-3 6-4 4-6). Sătmăreanul și-a trecut în palmares prima victorie în cadrul reuniunii de la Tennis Hall Sofia, dovedind că este un maestru al jocului de dublu și pe suprafață tare. Ciprul conduce selecționata Bulgariei cu 2 – 1. Astăzi se dispută meciurile de simplu Kutrovsky- Baghdatis și Mihov – Tsangaridis.  

Contactat telefonic de Adevărul, Rareș Cuzdriorean s-a declarat mulțumit de rezultatul meciului de ieri. „N-a fost ușor, suprafețele tari nu sunt neapărat favoritele mele. Am început bine, învingând în primele două seturi, au urmat două seturi mai slabe după care ne-am revenit și am învins” a declarat tenismenul sătmărean, legitimat la Audi Sporting Club din Limasol.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite