Raluca Bidian este Miss Tourism Queen Romania 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 19 ani din Zalău a câştigat titlul de "Miss Tourism Queen Romania 2010" la sfârşitul săptămânii trecute, într-o finală naţională desfăşurată la Buşteni, reprezentând agenţia Gaby's Models Agency din Satu Mare.

Cu toate că este o tânără foarte frumoasă şi a fost înzestrată cu dimensiuni la care visează orice femeie, 87 – 60 – 90 şi 1,80 metri înălţime, Raluca nu a fost tentată până acum de o carieră în modelling. „Am primit mai multe oferte de la tot felul de agenţii care m-au remarcat la liceu sau chiar pe stradă, dar pur şi simplu nu m-a interesat. Am preferat să mă ţin de şcoală“, povesteşte Raluca, proaspătă absolventă a Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian“ şi viitoare studentă a Facultăţii de Studii Europene de la Cluj. La castingul pentru concursul de frumuseţe a participat la insistenţele managerului unei agenţii de modelling din Satu Mare, Gabriela Sas, care a avut încredere în potenţialul Ralucăi şi a tot bătut-o la cap până ce, în cele din urmă, a acceptat. Iar de aici până în finală nu a fost decât un pas, întrucât cei care au organizat castingul au fost vrăjiţi pur şi simplu de frumuseţea şi naturaleţea ei, selectând-o pentru finală dintre zeci de participante.
Tot Gabrielei Sas îi datorează Raluca şi primul set de poze profesionale, care i-au adus oferte de job-uri din Paris şi alte oraşe importante din industria modei. Chiar vara aceasta a primit o ofertă pentru un job de trei luni în Turcia, cu posibilitatea de a câştiga acolo bani frumoşi din modelling, dar Raluca a refuzat şi această ofertă. „Sunt cu picioarele pe pământ şi sunt conştientă că frumuseţea este trecătoare. Am vrut să mă asigur că voi avea o meserie serioasă. Dacă pe lângă asta voi putea să fac şi modelling, foarte bine, dar numai ca şi hobby“, spune ea.
Tânăra urmează să plece în luna noiembrie în China pentru a participa la finala mondială a Concursului Miss Tourism Queen.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite