Satu Mare: Taloş şef la ordine publică, Racoţi la rutieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Taloş şef la ordine publică, Racoţi la rutieră
Satu Mare: Taloş şef la ordine publică, Racoţi la rutieră

Comandantul IPJ Satu Mare, dr. Liviu Tăut schimbă din nou şefii de la Serviciul Poliţiei Rutiere şi cel de Ordine Publică. Adrian Zbona a fost confirmat ca şef al Poliţiei Municipiului Satu Mare.  

Începând cu data de 5 august, comisarul şef de poliţie Constantin Taloş, şef al Serviciului Poliţiei Rutiera Satu Mare a fost eliberat din funcţie şi mutat în interesul serviciului pe funcţia de şef al Serviciului Poliţiei de Ordine Publică Satu Mare, post ocupat până în prezent de comisarul şef de poliţie Alexandru Racoţi. Acesta îl va înlocui pe Constantin Taloş.

Rocada între cei doi vine la doar doi ani după ce înspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare a decis să îi mute de la serviciul Poliţiei Rutiere la cel de Ordine Publică. În 2007, Racoti a fost autorul unui accident de circulaţie, motiv pentru care acesta a fost retrogradat în funcţia de şef al Serviciului de Ordine Publică.

Începând cu data de 1 august 2009, comisarul şef de poliţie Adrian Zbona a fost numit în funcţia de şef al Poliţiei Municipiului Satu Mare, ca urmare a promovării concursului organizat pentru ocuparea acestei funcţii, rămasă vacantă ca urmare a încetării raporturilor de serviciu ale comisarului şef de poliţie Iacoş Gheorghe.

De asemenea,  comisarul Marius Sever Pop, şef al Poliţiei oraşului Tăşnad a fost schimbat a cerut eliberarea din funcţie, postul său fiind preluat de  comisarul de poliţie Dorel Sorin Chivari din cadrul Poliţiei Municipiului Carei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite