Provocare: Car alegoric din fructe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii cu vârsta până la 18 ani se pot inscrie, începând de azi, în proiectul „punte peste timp“, care prevede împodobirea unui car alegoric din fructe pe baza unei concepţii artistice proprii. Proiectele se pot depune până în data de 16 iunie la sediul Primăriei municipiului, camera 112.

5 persoane cu vârste până la 18 ani vor împodobi un car alegoric din fructe pe baza unei concepţii artistice proprii ce va fi trimisă în prealabil partenerului ungar. Acesta din urmă asigură fructele, mijlocul de transport sau mecanismul care va trage carul alegoric, persoane care să ajute echipa sătmăreană la crearea compoziţiei din fructe. Costurile de cazare, masă şi transport local şi internaţional sunt asigurate prin proiect. Carul alegoric va porni de la stadionul din Nyiregyhaza fiind însoţit de creatorii lui.


Concursul de idei se va desfăşura în perioada 26.04 – 14. 06. 2010 iar în data de 15.06 se vor evalua propunerile depuse şi se va desemna compoziţia care va participa la Nyiregyhaza la festivalul Toamna în Nyireseg – Festivalul Fructelor. Propunerile se vor depune la Primăria municipiului , camera 12, Biroul pentru proiecte cu finanţare europeană
Pregătirea unor gustări specifice zonei noastre

În centrul oraşului Nyiregyhaza diferite naţiuni pregătesc mâncare tradiţională locului din care provin. Un bucătar local împreună cu un ajutor de bucătar vor pregăti mâncarea din care vor putea gusta aproximativ  80-90 persoane. Bucătarul va asigura materia primă, precum şi utilajul sau echipamentul care va pregăti mâncarea. Partenerul maghiar va asigura cortul, vesela, alimentarea cu energia electrică, gaz, o noapte de cazare pentru cei ce pregătesc mâncarea.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite