Proiecte-desen pentru reamenajarea unor spații publice din Carei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcția de Cultură a municipiului Carei lansează un proiect-desen de reamenajare a unor zone din oraș după imaginația cetățenilor. Proiectul este lansat cu ocazia Zilei Europei.

Sătmărenii și careienii sunt invitați să participe la un proiect de amenajare a unor zone din orașul Carei după imaginația fiecăruia. Cei interesați pot trimite desene la sediul Casei de Cultură a Municipiului Carei până pe data de 10 mai la ora 9.00 strada Iuliu Maniu, numerele 12-14, cod 445100.
 Poiectul se numește Carei-oraş European iar cei interesați sunt așteptați să realizeze un desen pe un carton cu dimensiunile de 70x40 care să reprezinte o zonă importantă a municipiului Carei, reamenajată după imaginaţia fiecăruia și după cum îşi închipuie fiecare că ar trebui să arate acea zonă a municipiului în contextul unui oraş european.
 Astfel, participanţii vor putea proiecta virtual diferite zone importante din municipiu. Lucrările vor fi prezentate autorităţilor ca idei de reamenajare a diferitelor zone importante din oraș iar desenele vor fi expuse în zonele pe care le reprezintă. Premiile participanților vor consta în diplome.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite