Profesor acuzat că face avansuri elevelor – revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
revista presei
revista presei

Un grup de părinţi îl reclamă pe profesorul de matematică Buth Gigel de la Colegiul “Doamna Stanca” din Satu Mare şi cer mutarea lui la o altă unitate de învăţământ, scrie Informaţia Zilei. Farmaciile sătmarene caută leacul împotriva crizei, titrează Informaţia Zilei.

Părinţii sunt nemulţumiţi de modul de comportare, de predare şi de notare al acestui cadru didactic, amintind şi de reputaţia acestuia de “a se da” la fetele de liceu, pe unde a mai activat ca profesor.
Pentru că nu au găsit destulă înţelegere de rezolvare  a cazului, nici la direcţiunea şcolii şi nici la Inspectoratul şcolar judeţean, părinţii elevilor s-au adresat ziarului nostru programând o întâlnire într-una din sălile Prefecturii, scrie Informaţia Zilei.

Situaţie disperată
Farmaciile din judeţul Satu Mare trec printr-una dintre cele mai grele perioade, fiind la un pas de colaps. Cu posibilităţi reduse de a-şi achita cheltuielile curente şi datoriile către furnizorii de medicamente, patronii de farmacii au şanse limitate de a iesi din acest impas. După ce li s-a modificat termenul de plată şi au fost alocate credite de angajament, farmacistii susţin că situaţia a devenit din ce în ce mai grea, multe unităţi fiind nevoite să iasă din sistemul farmaceutic din cauză că au ajuns în pragul falimentului. Până în prezent, zece farmacii sau puncte farmaceutice au fost închise, majoritatea fiind din mediul rural. Însă nici cele de la oraşe nu o duc mai bine, farmaciştii spunând că anul trecut vânzările au scăzut cu peste 30 de procente. Iar în cursul lunii ianuarie acestea au fost şi mai proaste, scrie Gazeta de Nord Vest.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite