Satu Mare: Profesoară eliminată din examen după ce a fost prinsă cu o fiţuică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Profesoară eliminată din examen după ce a fost prinsă cu o fiţuică
Satu Mare: Profesoară eliminată din examen după ce a fost prinsă cu o fiţuică

O profesoară de Limba franceză a fost eliminată din examenul de titularizare, susţinut astăzi, după ce a fost prinsă cu o fiţuică asupra sa. Maria Suciu, de 50 de ani, a fost eliminată din examen.

La nici o lună de la scandalul izbucnit la Inspectoratul Şcolar după ce profesoara Codruţa Codreanu, de 33 de ani, a corectat în lucrările a 29 de elevi mai slabi la învăţătură pentru a-i ajuta să obţină note de trecere, o altă profesoară a călcat strâmb. Este vorba de Maria Suciu, de 50 de ani, profesoară de Limba franceză care a fost eliminată astăzi din examenul de titularizare după ce a fost prinsă cu o fiţuică asupra sa.  Ea s-a înscris la titularizare pentru ocuparea catedrei de Limba franceză de la Turţ. Profesoara mai are şanse doar la concursul de suplinire care se va desfăşura pe data de 28 august.    

 

116 candidaţi au lipsit de la examenul de titularizare

Din cei 1.011 candidaţi înscrişi  la concurs s-au prezentat doar 895. Din cei 116 lipsă, cinci s-au retras din motive personale. Afişarea rezultatelor examenului de titularizare se va face în data de 17 iulie 2009, la afişierul centrelor de concurs. Candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute vor putea depune contestaţii în perioada 17-19 iulie. Rezultatele finale se vor afişa marţi 21 iulie 2009. Şedinţa publică de repartizare a candidaţilor care au obţinut nota 7 pe posturi titularizabile se va desfăşura în data de 22 iulie. Şedinţa publică de repartizare a candidaţilor cu note mai mari sau egale cu 5, pentru suplinire, se va desfăşura în data de 23 iulie. Toate şedinţele publice se vor desfăşura la centrele de concurs. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite