Procesul miliardarului Unicarm – lanț de amânări la Curtea de Apel Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Lucuț este cel mai bogat sătmărean
Vasile Lucuț este cel mai bogat sătmărean

Magistrații Curții de Apel Oradea au amânat pentru a patra oară judecarea recursului în anulare din cazul miliardarului Vasile Lucuț, patronul imperiului Unicarm, achitat în mod dubios de o condamnare pentru ultraj pronunțată la Satu Mare și menținută, în primă fază, de Curtea de Apel.

Condamnat pentru ultraj la șapte luni de închisoare cu suspendare și plata unor daune morale de 50.000 de lei către medicul Călin Leahu, agresat de Lucuț în incinta fabricii Unicarm din Vetiș în 2004, miliardarul a fost achitat de Curtea de Apel Oradea, care a admis în mod dubios o contestație în anulare formulată de avocatul miliardarului, Gheorghiță Mateuț.
Citește și Achitarea miliardarului Vasile Lucuț VEZI AICI SENTINȚA CURȚII DE APEL ORADEA”
Avocatul medicului a atacat decizia cu recurs la CA Oradea și Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) și a depus plângeri penale împotriva magistraților Curții de Apel care au desființat condamnarea miliardarului la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradeam, respectiv la Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii. Seria de amânări a procesului de la CA Oradea este cauzată de faptul că dosarul miliardarului se află la ICCJ. Următorul termen de judecată este 7 februarie 2012.
Citește aici <<Achitarea miliardarului Unicarm, „bisul” dosarului Flore>>

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite