GALERIE FOTO: Prinţese pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul acesta se poartă rochii gen prinţesă
Anul acesta se poartă rochii gen prinţesă

În acest an se poartă rochiile de mireasă voluminoase, gen prinţesă, spun designerii prezenţi la Târgul de Nunţi.Ofertele pentru rochiile de mireasă încep de la 450 de lei şi ajung până la 2.000 de lei.

Designerii de modă spun că în acest an se poartă rochiile de mireasă voluminoase, gen prinţesă. „Am  avut multe cereri pentru astfel de modele. Miresele vor să fie cât mai strălucitoare“, a declarat Anita Checichiş, reprezentantul salonului Noela Style. 

Tot în acest an, în materie de rochie de mireasă se poartă coloarile roz sau crem.

Rochii de la 450 lei,până la 2000 lei

„Miresele sunt nehotărâte, vin, încearcă, ne mai caută. Fac rochii de mai bine de 30 de ani şi observ că acum nu se mai cere albul imaculat. Tendinţele în roz şi crem sunt la mare căutare. Preţurile ponesc de la 450 lei şi ajung până la 2.000 lei“, a spus Stela Guz, de 50 de ani, designer din Baia Mare.
Şi cofetăriile cu renume şi-au amenajat standuri pentru a-şi atrage cât mai mulţi clienţi.

Păpusă sub forma de tot

Tortul din marţipan, fântâna cu ciocolată sau şampanie au fost în centrul atenţiei. Spre bucuria tinerilor care se căsătoresc în acest an, expozanţii spun că şi-au menţinut preţurile din 2009. Închirierea fântânei cu ciocolată costă, în funcţie de dimensiunea ei, între 450 şi 1.000 lei.



Au fost şi expozanţi care atrăgeau privirile vizitatorilor prin sculpturile lor realizate în fructe. „Particip la a doua ediţie de acest gen, iar sculptura în fruncte este pasiunea mea“, a spus Adi Râpa.

image


Decoraţiunile florale din acest an se axează mult pe culori aprinse, gen verde, violet, mov şi roz.

image



19 expozanţi la Târgul de Nunţi

Cea de-a doua ediţie a târgului de nunţi  şi-a deschis ieri porţille la Muzeul de Artă. Cei care vor să aibă o nuntă de vis au de unde alege. Ofertele sunt bogate, iar dacă fac comenzi în timpul târgului, beneficiază şi de reduceri.
La cea de –a doua ediţie participă 19 expozanţi, 16 din Satu Mare şi cîte unul din Oradea, Baia Mare şi Carei.

Decoraţiuni pentru nuntă

Târgul de nunţi rămâne deshis până duminică, la orele 18.00, iar finalul va fi marcat de o prezentare de modă la care actriţele Teatrului de Nord vor fi în prim-plan. Preţul de intrare la Teatrul de Nord este 15 lei, iar spectacolul începe la orele 18.00.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite