Au furat un autoturism doar pentru a da o „tură“ prin cartier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorii au fost prinşi în urma unei razii
Autorii au fost prinşi în urma unei razii

Trei tineri teribilişti sunt cercetaţi acum de organele de poliţie după ce duminică dimineaţă au furat un autoturism marca Dacia. Aceştia rulau prin cartier cu viteză excesivă cu toate că niciunul dintre cei trei tineri nu posedau permis de conducere. Ei sunt acum cercetaţi pentru furt calificat.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 04,00, o patrulă de ordine şi siguranţă publică aflată în serviciu, a oprit pentru control, pe strada Proiectantului din municipiul Satu Mare, un autoturism. Conducătorul auto şi pasagerii, doi la număr, au abandonat autoturismul şi au fugit încercând să scape.
„După o urmărire scurtă au fost prinşi 2 dintre ei, în persoana lui. C. I. S. şi B. T., ambii în vârstă de 17 ani din Satu Mare. A treia persoană s-a refugiat în râul Someş, iar după o muncă de lămurire dusă de poliţişti, s-a predat fiind chemată ambulanţa pentru acordarea de îngrijiri şi prim ajutor datorită şocului hipotermic în care risca să intre“, spun cei de la Poliţia Comunitară.

Investigaţiile efectuate în cauză au scos la iveală faptul că suspecţii, F.A. de 17 ani, S.C. de 17 ani şi B.T. de 17 ani, au sustras autoturismul. Prin extinderea cercetărilor, s-a stabilit faptul că cei trei tineri au mai sustras în timpul nopţii un autoturism pe raza municipiului Satu Mare, pe care l-au abandonat. „Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Totodată, F.A. este cercetat şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Autoturismele au fost restituite proprietarilor“, a declarat Ana Mălăiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare.

Tot în urma anchetei s-a dovedit că tinerii au sustras autoturismul doar pentru a da o tură prin cartier.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite