Prins cu 713 litri alcool de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 713 litri de alcool fără documente de provenienţă au descoperit autorităţile ieri, în maşina unui sătmărean. Contrabandistul de alcool a fost amendată cu 30.000 de lei, iar marfa a fost ridicată în vederea confiscării de către comisarii Gărzii Financiare.


Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului Combaterea Infracţionalităţii Transfrontaliere aflaţi într-o misiune  comună cu lucrători din cadrul I.P.J. Satu Mare şi comisari ai Gărzii Financiare Satu Mare au oprit ieri pentru control o autoutilitară înmatriculată în Satu Mare. La volanul acesteia se afla Cristian C., în vârstă de 35 de ani, din  localitatea Satu Mare. În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, în compartimentul destinat transportului de marfă au fost descoperite mai multe flacoane cu alcool.

Cantitatea totală fiind de 713 litri, dintre care 605 litri  de băutură spirtoasă fiind ambalată în flacoane neinstripţionate şi fără marcaj fiscal. Totodată existau neconcordanţe între datele înscrise în documentele de însoţire a mărfii şi marfa transportată. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, de către comisarii Gărzii Financiare, cu suma de 30.000 de lei, iar marfa a fost ridicată în vederea confiscării.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite