Satu Mare: Prins cu marfă de contrabandă în valoare de peste 2.200 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Prins cu marfă de contrabandă în valoare de peste 2.200 de lei
Satu Mare: Prins cu marfă de contrabandă în valoare de peste 2.200 de lei

Un sătmărean în vârstă de 40 de ani a fost prins în flagrant de către poliţiştii comunitari, sâmbătă dimineaţa la ora 9.00, în timp ce îşi descărca, din maşina personală,  marfa de contrabandă, ţigări şi cafea, în valoare de peste 2.200 de lei.

Fiind cunoscut ca o persoană care se ocupă cu vânzarea de produse de contrabandă, Ioan Pop a fost luat în vizor de către poliţiştii comunitari care i-au solicitat actele de provenienţă a mărfii.  Acesta nu a putut să prezinte nici un document justificativ încercând să se sustragă pe diverse căi. În maşina sa, poliţiştii au găsit 14,5 kilograme de cafea şi 400 pachete de ţigări de diferite mărci. Marfa a fost confiscată iar Ioan Pop a primit o amendă de 1.000 de lei.       

Bişniţarii au sărit în ajutorul colegului lor

Toţi bişniţarii care se aflau la acea oră în piaţă au sărit în ajutorul colegului lor, intervenind la poliţişti să nu îl sancţioneze pe bărbat. Intervenţiile celorlalţi bişniţari au fost în zadar, Ioan Pop fiind condus la sediul Poliţiei Comunitari pentru investigaţii. „Majoritatea celor aflaţi în piaţă au vociferat. Insistau să trecem cu vederea incidentul pentru că bărbatul este un om cumsecade şi că îşi mai face şi el un ban pentru că nu are nici un venit. Bărbatul a fost sancţionat iar marfa a fost confiscată“, a declarat Ioan Precup, directorul adjunct al Poliţiei Comunitare. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite