Prinde un loc liber de revelion în cluburile sătmărene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecerea din cluburi, în noaptea de revelion va fi asigurată de Dj-ii rezidenţi
Petrecerea din cluburi, în noaptea de revelion va fi asigurată de Dj-ii rezidenţi

Majoritatea localurilor care organizează petreceri în noaptea dintre ani au locurile rezervate. Petrecerea este mult mai ieftină decât la un restaurant. Preţul pentru o noapte se ridică între 50 şi 70 lei. Rezervări se mai pot face până în data de 31 decembrie.

Pentru cei care nu au încă o variantă pentru noaptea dintre ani, trebuie să se grăbească pentru o rezervare. Majoritatea cluburilor care organizează petreceri sunt rezervate aproape 95%. Discotecile din oraş au pus la cale distracţie de zile mari pentru noaptea de revelion, însă cei care vor să mai prindă un loc liber nu au mult timp la dispoziţie. Revelionul este asigurat de Dj-ii rezidenţi, însă surprizele sunt nelipsite din program.

Bora Bora – umplut la refuz

Romeo Sarca, unul dintre managerii clubului Bora Bora,  a declarat că toate cele 180 de locuri la mese sunt rezervate. „S-au ocupat toate locurile. Oamenii au sunat din timp şi şi-au făcut rezervarea. Vom avea un Dj foarte bun, din Cluj Napoca, care va întreţine atmosfera. Preţul pentru o noapte este 70 de lei“, a spus Romeo Sarca. Cei care frecventează clubul Bora Bora în această perioadă participa automat la o tombolă, care are drept premiul cel mare o excursie în Tunisa, pentru două persoane, la hotel de patru stele. Premiul al doilea constă într-un televizor LCD. Tot la această tombolă, care se va extrage în data de 16 ianuarie, în club Bora Bora, se mai poate câştiga un sistem home cinema.

Locuri disponibile la Zambara

În schimb, la Zambara, mai sunt aproximativ 130 de locuri disponibile. „Clubul este mult mai încăpător, la petrecere vor fi aproximativ 400 de persoane. Se mai pot face rezervări până în data de 31 decembrie. Preţul este 50 de lei, din care consumaţia 40 lei. Cei care nu au rezervare pot să intre contra cost, 10 lei“, a spus Romeo Sarca, manager şi la clubul Zambara.

Lista deschisă şi la Insomnia

Şi la clubul Insomnia din Satu Mare mai sunt câteva locuri libere pentru noaptea de revelion. Managerul localului a declarat că se por face înscrieri tot până în data de 31, însă se merge după regula „primul venit, primul servit“. Distracţie costă 50 de lei,  iar fiecare îşi poate aduce de acasă tot ce vrea. „Mai sunt aproximativ 30 de locuri disponibile. Petrecăreţii vor avea parte de multe surprize. Vor mixa patru Dj: Soso,Big Junior,Luky şi Cătă Boy “, spune Mircea Ofrim, manager.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite