Satu Mare: Doar trei zile fără plată la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faţă de alte instituţii, unde zilele neplătite ajung la opt, administraţia locală a reuşit reducerea cu 15,5% a cheltuielilor cu fondul de salarii, prin doar trei zile de concediu fără plată.

Administraţia locală s-a conformat obligativităţii efectuării de concediu fără plată pentru fiecare angajat din Administraţia Publică, în lunile noiembrie şi decembrie. Faţă de alte instituţii, unde zilele neplătite ajung la opt, administraţia locală a reuşit reducerea cu 15,5% a cheltuielilor cu fondul de salarii, prin doar trei zile de concediu fără plată.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Satu Mare, în aplicarea Legii 329- 2009 privind reorganizarea unor autorităţi şi Instituţii publice şi raţionalizarea cheltuielilor publice, prin dispoziţia primarului municipiului Satu Mare s-a stabilit obligativitatea efectuării a 3 zile de concediu fără plată pentru fiecare angajat din Administraţia Publică (Primărie, Cabinet primar, Serviciul de evidenţă a populaţiei, Serviciul Public de Asistenţă Socială, Poliţia Comunitară, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, asistenţii personali pentru persoanele cu handicap, personal creşe) în lunile noiembrie şi decembrie pentru reducerea cu 15,5% a cheltuielilor cu fondul de salarii.
Planificarea efectuării concediului pentru fiecare persoană se face la nivelul birourilor şi serviciilor de către şefii acestora astfel încât să fie asigurată continuitatea în executarea sarcinilor de serviciu în fiecare compartiment.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite