Primăria Satu Mare va avea blog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Satu Mare îşi face blog din 1 Martie. Acesta va fi găzduit de site-ul oficial al municipalităţii şi este creat pentru o mai bună comunicare cu cetăţenii. Se vor dezbate teme şi probleme legate de administraţia publică locală.

Crearea blogului a devenit necesară din cauza spaţiului restrâns de pe site-ul oficial al municipiului, www.satu-mare.ro. Prin acest blog, reprezentanţii autorităţilor locale doresc să dezbată probleme existente la nivelul municipiului, dar şi să lămurească solicitările sătmărenilor.

„Această pagină ne va da posibilitatea de a vă prezenta teme de interes general cu  toate argumentele care stau la baza unor măsuri luate sau a unor decizii impuse de către Primărie şi serviciile din subordine, în vederea administrării în mod cât mai eficient a municipiului Satu Mare, asigurând totodată posibilitatea unei dezbateri publice largi pe tema respectivă", se arată în comunicatul emis de Primăria Satu Mare.

Blogul va fi administrat de Primăria municipiului Satu Mare prin compartimentele de specialitate. Rubrica „Cartea de Oaspeţi" va funcţiona în continuare pe site-ul municipiului, unde cetăţenii pot să adreseze întrebări, sugestii şi reclamaţii în probleme de interes public sau personal legate de autorităţile administraţiei publice locale.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite