Premieră: Primăria Satu Mare închide primul bar pentru că nu a respectat orarul de funcţionare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Satu Mare închide primul bar din municipiu care nu a respectat orarul de funcţionare. Numeroasele reclamaţii ale locatarilor din vecinătatea barului au convins conducerea primăriei să ia această decizie.

La nici o lună de la inaugurarea cafenelei Callas Café din Piaţa 25 Octombrie primăria Satu Mare a şi retras autorizaţia de funcţionare pe motiv că angajaţii nu respectau orarul de funcţionare. „Acest local a fost transformat în bar de noapte. Scandaluri, bătăi, poliţia era mereu în alertă iar vecinii nu se puteau odihni. Am primit numeroase reclamaţii şi sesizări din partea cetăţenilor aşa încât cu data de 23 iulie am retras autorizaţia de funcţionare“, a declarat Iuliu Ilyes, primarul municipiului Satu Mare.

 Amenzi de 3.000 de lei şi avertismente repetate

Conducerea unităţii a fost sancţionată în repetate rânduri pentru că nu respecta orarul de funcţionare dar şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. „De când s-a deschis conducerea unităţii a primit două amenzi în valoare de 3.000 de lei dar şi un avertisment însă tot nu s-au potolit. Unitatea a fost autorizată să funcţioneze în zilele luni, marţi, miercuri joi şi duminică între orele 6.00-24.00 iar vineri şi sâmbătă între orele 06.00-02.00 însă programul a fost ignorant“, a mai precizat Iuliu Ilyes.

Din aceste motive, constatând faptul că deşi în cunoştinţă de cauză unitatea în mod voit şi repetat a depăşit programul de funcţionare precum a avut şi un program muzical în regim de discotecă, s-a luat măsura retragerii autorizaţiei de funcţionare şi închiderea unităţii.
Primarul Iuliu Ilyes susţine că nu e singura unitate care a fost închisă şi că în zilele următoare şi alte astfel de localuri cu sedii în scări de bloc sau în centrul oraşului vor fi închise

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite