Premieră: „Noapte la lumina zilei“ în Insomnia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a festivalului umoristic are loc în această seară. Stand-up comedy, expoziţii, lansări de carte, dar şi alte surprize au pregătit pentru sătmăreni organizatorii evenimentului.


Un spectacol excepţional de umor, intitulat „Noaptea la lumina zilei“, va avea loc vineri, de la ora 20.00, în premieră în Club „Insomnia“. Sătmărenii vor avea parte de un adevărat show de stand-up comedy cu actorul Sorin Tănase, dar şi expoziţie de caricaturi şi lansări de carte cu artişti şi prozatori umoristici celebri.

„Este un eveniment în premieră, dar, ca să nu spunem că este un festival, dat fiind că este o primă manifestare de acest gen în Satu Mare, putem afirma că este avanpremiera unui festival pe care de mult timp vreau să îl organizez la Satu Mare“, spune actorul Sorin Tănase. El susţine că sătmărenii sunt speciali pentru el. „Sufletul meu a fost întotdeauna alături de sătmăreni. Pentru ei organizăm acest eveniment în premieră şi aş face orice pentru a-i binedispune, pentru a le descreţi frunţile“, mărturiseşte Sorin Tănase.

„Obiceiuri de nuntă la cangurii şchiopi“


Printre invitaţii speciali ai evenimentului se numără prozatorul Cornel Udrea şi artistul plastic Cristian Chesuţ. „Cunoscutul prozator Cornel Udrea va lansa cea de-a IV-a ediţie a volumului intitulat «Obiceiuri de nuntă la cangurii schiopi», dar şi un CD din aceaşi colecţie. De asemenea, evenimentele de vineri seara din Club «Insomnia» îl vor avea ca invitat special pe Cristian Chesuţ, doctor designer în cadrul  Facultăţii de Arte din Cluj Napoca, care va pune în scenă o expoziţie de obiecte-absurd, dar şi pe artiştii Lucian Dobarta, din Bisţrita, şi Cornel Pătrăşcanu, din Brăila, care îi vor încânta pe iubitorii de artă cu exponate originale“, anunţă Mircea Ofrim, managerul clubului „Insomnia“.

El mai spune că manifestarea umoristică programată vineri, de la ora 20.00, este o premieră pentru Satu Mare. „O asemenea manifestare, care să reunească stand-up comedy, lansare de carte şi expoziţii de artă, reprezintă o premieră pentru Satu Mare. Îi aşteptăm pe toţi sătmărenii care doresc să se simtă cu adevărat bine într-o atmosferă de relaxare şi bună-dispoziţie“, mai spune Mircea Ofrim. Preţul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite