Satu Mare: Greva foamei în faţa Prefecturii – Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Radu Giurcă a ieşit pe uşa din dos pentru a nu da ochii cu o femeie care picheta Instituţia Prefectului iar nemţii din Satu Mare vor energie alternativă, scriu ziarele de azi.

Sătmăreanca Maria Jula a intrat în greva foamei în faţa Prefecturii

Sătmăreanca Maria Jula a intrat în urmă cu o săptămână în greva foamei ca urmare a “tergiversării redactării de peste 100 de zile a unei hotărâri definitive şi irevocabile date de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”. De ieri, însă, Maria Jula s-a decis să picheteze sediul Prefecturii Satu Mare în speranţa că i se va face dreptate. Maria Jula şi-a început protestul în faţa Prefecturii în jurul orei 12. În afară de reprezentanţii mass-media, niciuna dintre oficialităţile care au trecut prin zonă nu s-a oprit să se intereseze vizavi de motivul protestului. Mai mult, prefectul Radu Giurcă a decis să folosească ieşirea laterală a Palatului Administrativ pentru a nu da ochii cu protestatara, informează Gazeta de Nord-Vest.

Cele 60 de firme germane din Satu Mare, tentate de independenţa energetică

În Sala “Wendelin Fuhrmann” a Centrului de întâlnire a Organizației tinerilor germani “Gemeinsam” (de la Casa Șvabilor) a avut loc ședința lunară a Asociaţiei economice româno-germane (Deutsch-Rumänische Wirtschafts-verein - DRW) Satu Mare. În județul Satu Mare funcționează la ora actuală peste 60 de firme cu capital integral sau parțial german, din care majoritatea sunt deja membre ale asociației sau și-au anunțat intenția de a adera la ea, scrie Informaţia Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite