Prefectul Radu Giurcă: „N-am demisionat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Radu Giurcă
Prefectul Radu Giurcă

Liderii USL Satu Mare au anunțat azi, în cadrul unei conferințe de presă, demisia prefectului Radu Giurcă. Prefectul neagă informațiile și le cataloghează drept „specualții”.

Demisia pefectului Radu Giurcă a fost anunțată de un cotidian local sătmărean apropiat de PSD, care citează surse din Ministerul Administrației și Internelor, încă de ieri. În cadrul conferinței de presă susținute azi de conducerea județeană a alianței USL, liderii Opoziției au anunțat că prefectul și-ar fi depus demisia încă de joi, pentru a participa, ca și candidat al PDL, la alegerile pentru conducerea Consiliului Județean Satu Mare. Președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat, senatorul Valer Marian, a anunțat și numele potențialilor înlocuitori ai actualului prefect: Valentin Breban, actualul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului și Gabriel Preda Târnoveanu, șeful Gărzii de Mediu Satu Mare.

Prefectul Radu Giurcă a dezmințit informațiile. „Am intrat în casă de câteva minute, am participat la o întâlnirea a prefecților cu premierul, la Odorheiu Secuiesc. Cred că asta vă răspunde la întrebare” a afirmat reprezentantul Guvernului. Acesta a mai declarat că în cazul în care va decide să renunțe la funcție, nu o va face pe ascuns. „Sunt doar speculații, dacă voi decide ceva în acest sens nu o voi face în culise, demisia mea va fi publică și anunțată” a mai afirmat prefectul.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite