Prefectul Giurcă, candidatul PDL pentru Consiliul Județean Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Radu Giurcă
Prefectul Radu Giurcă

Prefectul în funcție, Radu Giurcă, va candida pentru PDL la alegerile locale din 10 iunie. Mandatul prefectului va înceta după sărbătorile de Paşte.

Anunțul a fost făcut miercuri de ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, care a nominalizat opt prefecți care și-au anunțat intențiile de a candida la locale. Este vorba despre prefecții din Satu Mare, Prahova, Teleorman, Vrancea, Mureş, Giurgiu, Sibiu și Bacău. Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, le-a solicitat prefecţilor să anunţe până în 29 martie dacă vor să candideze la locale. Contactat de adevărul în 1 aprilie, Radu Giurcă a negat că și-ar fi depus demisia și susținea că nu s-a luat nicio hotărâre cu privire la participarea sa la alegerile din 10 iunie.

Radu Giurcă a ocupat locul întâi  în sondajul PDL pentru nominalizarea candidatului la pentru funcția de conducere a Consiliului Județean. Locul lui Giurcă la Instituția Prefectului va fi luat, cel mai probabil, de Valentin Breban, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare.  

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite