Pompierii recrutează candidaţi pentru şcolile din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii interesaţi pot obţine informaţii la sediul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă
Tinerii interesaţi pot obţine informaţii la sediul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Tinerii sătmăreni care vor să urmeze o şcoală militară pentru arma „pompieri“ au ocazia să participe la concursurile de admitere, sesiunea 2010, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor care a scos la concurs 295 de locuri. 

La Facultatea de Pompieri sunt scoase la concurs 45 de locuri pentru bărbaţi, din care 1 loc pentru rromi. 125 de locuri pentru subofiţeri pompieri şi protecţie civilă sunt scoase la concurs la Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” din Boldeşti. Alte 119 locuri sunt valabile pentru Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, din care 1 loc pentru rromi, trei locuri pentru Inspectoratul General de Aviaţie şi trei locuri pentru Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Pentru concursul de admitere la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu şi la Academia Tehnică Militară a Ministerului Apărării Naţionale, numărul de locuri va fi comunicat în timp util.

Condiţiile de participare la concurs, specialităţile, tematica şi bibliografia se pot consulta la biroul resurse umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare, telefon 711212, int.27007 şi pe site-ul ISU “Someş” Satu Mare: www.isusatumare.ro




Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite