Pompierii militari au stins 40 de incendii în trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul intervenţiilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş“ Satu Mare a scăzut cu 24,31%, în primele trei luni ale anului 2010, comparativ cu aceiaşi perioadă a anului trecut. Pompierii militari au zilnic, cel puţin cinci solicitări.

„Numărul a scăzut considerabil, de la 537 în primele trei luni ale anului 2009 la 432 în 2010, însă cel a incendiilor se menţine, deocamdată“, a declarat căpitanul Aurel Ulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare.
Cele mai multe cazuri se înregistrează la serviciul SMURD, peste 300 de intervenţii au loc în vederea acordării ajutorului medical de urgenţă.

 40 de incendii în 3 luni


Cifra incendiilor se menţine şi în 2010. Tocmai din aceste motive, pompirii militari au început acţiunile de verificare a gospodăriilor.  „Având permanent în atenţia noastră numărul mare de incendii înregistrate la gospodăriile populaţiei, 40 în trei luni,  au fost demarate din chiar primele zile ale anului , controale executate la primăriile judeţului, punându-se un accent deosebit pe organizarea primei intervenţii cu forţele locale “, a declarat colonelul Iulian Burz, inspector şef al ISU Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite