Poliţiştii români şi maghiari au acţionat în comun la Satu Mare şi Nyiregyhaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipaje mixte ale Poliţiei Rutiere române şi maghiare din judeţele Satu Mare şi Szabolcs-Szatmar-Bereg de lângă graniţă au ieşit astăzi în trafic la acţiuni comune pentru siguranţa traficului rutier şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Mai multe echipaje mixte formate din poliţişti sătmăreni şi colegi maghiari din Nyiregyhaza auacţionează astăzi de la ora 10.00 la 18.00 pe drumurile publcie din cele două judeţe vecine, respectiv Satu Mare şi Nyiregyhaza. Trei poliţişti sătmăreni au plecat la Nyiregyhaza şi alţi trei poliţişti din vecini au venit la Satu Mare pentru a efectua în comun controale în trafic, respectiv pe domeniul public, pentru siguranţa traficului rutier şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

image

„Astfel de acţiuni se organizează în colaborare cu poliţiştii din judeţul maghiar vecin pentru compatibilizarea în contextul aderării la spaţiul Schengen”, spune Ana Lăpuştea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.
La Satu Mare acţiunile au început în centrul oraşului, în faţa Catedralei Romano-Catolice, unde au fost opriţi mai mulţi şoferi pentru controale, şi au continuat pe raza judeţului, unde poliţiştii au ieşit cu radarele mobile. Acţiunea se va încheia la ora 18.00.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite