Polițiștii au lansat o nouă campanie împotriva furturilor din mașini și locuințe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania a fost lansată astăzi la Satu Mare
Campania a fost lansată astăzi la Satu Mare

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) a lansat astăzi o nouă campanile de informare a populației cu privire la furturile din mașini și din locuințe. Campania a fost lansată în colaborare cu societatea de asigurări Allianz-Ţiriac. 

Comandantul Inspectoratului Județean de Poliție, Liviu Tăut, alături de directorul sucursalei sătmărene Allianz-Ţiriac, Dorin Roja, au prezentat astăzi, într-o conferință de presă, detaliile acestei campanii precum și importanța ei.  Pe perioada campaniei, polițiștii sătmăreni vor distribui, asociațiilor de locatari, materiale informative în care vor fi prezentate măsurile simple de prevenire a furturilor din locuinţe sau din maşini. Nu numai asociațiile de locatari vor primi vizita agenților de poliție ci și elevii din școlile sătmărene. Aceștia vor fi instruiți să devină responsabili şi să aibă grijă de proprietăţile lor.
În ceea ce privesc mașinile din parcări acestea vor fi verificate iar ageții de poliție vor lăsa fluturași informativi pe parbriz. Polițiștii au atras atenția șoferilor să nu lase în mașini, la vedere, lucruri de valoare pentru a nu trezi interes hoților de mașini.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite