Satu Mare: Poliţiştii cer recalcularea alcoolemiei în cazul şoferiţei bete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Poliţiştii cer recalcularea alcoolemiei în cazul şoferiţei bete
Satu Mare: Poliţiştii cer recalcularea alcoolemiei în cazul şoferiţei bete

După ce starea femeii se va ameliora, poliţiştii o vor încătuşa imediat. Ea este cercetată pentru ucidere din culpă în formă agravată, respectiv conducere sub influienţa băuturilor alcoolice

Citeşte şi O şoferiţă beată a omorât trei persoane(GALERIE FOTO)



Şoferiţa beată, care a omorât trei persoane într-un accident de circulaţie, produs joi noaptea în localitatea Iojib, este în continuare în spital, sub supravegherea medicilor. În urma impactului, şoferiţa Şarleta Sfâra a suferit traumatisme la torace şi craniu. Cu toate că starea ei de sănătate este mult mai bună, medicii nu se pot pronunţa cu privire la data la care va fi externată.
Ancheta poliţiştilor continuă. Noutatea este că oamenii legii vor cere recalcularea alcoolemiei, pentru a se vedea dacă a avut peste 0,40 mg/l alcool în aerul expirat  în momentul impactului. “Probele s-au recoltat abia la trei ore după producerea evenimentului rutier, când femeia avea o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool în aerul expirat. S-ar putea să avem surpriza ca rezultatele să arate o alcoolemie peste limita legală”, a declarat inspectorul de poliţie, Marius Lupiscă.
Cele trei persoane aflate în maşina Dacia Logan, care s-a lovit frontal de autoturismul condus de Şarleta Sfâra, de 46 de ani, din Satu Mare, au murit. Două pe loc, iar a treia persoană în mâinile doctorilor. Femeia conducea cu viteză de peste 115 km/h şi a pierdut controlul volanului într-o curbă, din centrul localităţii Iojib. După ce va ieşi din spital, Şarlata Sfâra va fi încătuşată de poliţie, fiind cercetată pentru ucidere din culpă, în fomă agravată şi conducere sub influienţa alcoolului, peste limita legală. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite