Satu Mare: Poliţiştii de frontieră îşi ascund averile – Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa de azi pune biciul pe contrabanda cu ţigări. Comisarii gărzii financiare au distrus vânzările shopurilor din Halmeu, în vreme ce poliţiştii de frontieră îşi ţin averile la secret.

Monitorizarea a scăzut vânzările shopurilor din Vama Halmeu cu 80%

Comisarii Gărzii Financiare au stat permanent în vamă, verificând periodic situaţia vânzărilor de ţigări la cele şapte magazine duty-free. Monitorizarea activităţii magazinelor  a redus vânzările de ţigări şi alcool netimbrate cu 80% faţă de nivelul înregistrat în perioadele anterioare. Potrivit comisarului şef al Gărzii Financiare, Ioan Şipos, vânzările însumate ale celor şapte magazine duty-free monitorizate au scăzut de la 50.000 de euro la 10-12.000 de euro pe zi, scrie Gazeta de Nord-Vest.

Poliţiştii de frontieră îşi ascund averile

În ultima perioadă se vorbeşte din ce în mai mult de moralitatea unor poliţişti de frontieră, precum şi de averile pe care le deţin aceştia. Sătmărenii se întreabă ce avere are un poliţist de frontieră care într-o singură noapte câştigă 2.000 de euro, cum reiese din rechizitoriul întocmit de procurorii DNA.Din declaraţiile de avere rezultă că majoritatea agenţilor din IJPF Satu Mare sunt foarte săraci, scrie Informaţia Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite