Poliția de frontieră recrutează tineri pentru școlile din țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii sătmăreni care doresc să urmeze o carieră în Poliţia de Frontieră se pot înscrie pentru a urma cursurile unei instituţii de învăţământ de profil. Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare recrutează candidaţi pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor.

La Academia de Poliție A.I. Cuza din București sunt disponibile 80 de locuri, 20 la specializarea în Drept și 60 la Ordine și siguranță publică. La Şcoala de Pregătire a agenților poliției de frontieră “Avram Iancu” din Oradea sunt disponibile 100 locuri.
Tinerii interesați de aceste cursuri trebuie să aibă vârsta de până la 27 de ani împliniţi în anul participării la concursul de admitere, să aibă înălţimea de minim 1,65 m. bărbaţii şi 1,60 m. femeile. Candidaţii de etnie rromă vor prezenta o adeverinţă din partea unei organizaţii legal constituite a rromilor, din care să rezulte că fac parte din această etnie.
Informaţii suplimentare se găsesc pe paginile de internet www.academiadepoliţie.ro și www.avramiancu.ro.

Pentru recrutare, sătmărenii pot obține informații de la sediul Ispectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, compartimentul Resurse Umane, situat în municipiul Satu Mare, strada Bujorului nr.26, telefon 0261/716680, interior 26078, 26079, 26080.


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite