Poliţia Rutieră dă amenzi cu nemiluita

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii dirijează traficul
Polițiștii dirijează traficul

Poliţiştii sătmăreni au amendat ieri nu mai puţin de 309 sătmăreni care au încălcat regulile de circulaţie. Opt sătmăreni au rămas fără permis, cinci dintre aceştia pentru depăşire neregulamentară. Nici pietonii nu au scăpat, 65 de sătmăreni fiind amendaţi ieri pentru că au trecut pe roşu.

 Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat ier 309 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 18.520 lei. Printre cei sancţionaţi se numără 65 pietoni, 46 biciclişti, 7 căruţaşi, 3 conducători de mopedă, 40 conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză, 46 care nu au folosit centura de siguranţă, 18 care nu aveau documentele asupra lor şi 13 care au condus autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice. Opt sătmăreni au rămas fără permise de conducere, dintre care 3 pentru nerespectarea regimului de viteză şi 5 pentru depăşire neregulamentară.

Tot ieri, Dorin T. de 33 de ani din Satu Mare, a fost depistat la volan, în localitatea Ardud, având o concentraţie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt sătmărean, Mircea C. de 49 de ani, condus pe strada Tineretului din localitatea Vama un autovehicul, având permisul de conducere anulat, iar Erzsebet R de 42 de ani, din Odoreu, a fost prinsă cu autorizaţia provizorie de circulaţie expirată


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite