Satu Mare: Poliţia bate pasul pe loc în cazul jafului de la casieria RCS&RDS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici la ora actuală, Poliţia nu are nicio despre locul unde s-ar putea afla infractorul

Suspectul principal în cazul jafului armat de la casieria RCS&RDS, petrecut marţi seara, nu a fost prins încă de poliţie. Există un cerc de suspecţi, însă ceva concret nu s-a întâmplat. Ieri, toată ziua, cadre din interiorul Inspectoratului de Poliţie au ieşit din nou pe teren pentru a luat noi declaraţii de la persoanele implicate. Tânărul de 16 ani, blond, cu ochi negri şi aspect neîngrijit, suspectul numărul 1, nu a fost identificat. Cu toate că semnalmentele lui au fost trimise în tot judeţul, nu s-a reuşit identificarea.
“Nu avem date noi. Ancheta este în curs de desfăşurare. Pot spune că se munceşte mult la acest caz”, a dcelarat Roxana Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare.

Doi tâlhari în libertate

Oamenii sunt sceptici în ceea ce priveşte şansele de prindere a celor doi hoţi. Dacă după aproape patru luni de zile, poliţia nu are nicio pistă care să îi conducă la vreo persoană suspectă, sătmărenii cred că nici de această dată nu vor reuşi să îl identifice. “Este o bătaie de joc la adresa noastră. Sincer, cred că poliţia nu vrea să îi prindă. Fiecare îşi acoperă urmele. Criza financiară şi lipsa locurilor de muncă determină tot mai multe persoane să recurgă la astfel de fapte”, a declarat Ioan Tatar, de 68 de ani, un cetăţean care stă în zona Micro 16.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite