Plantele etno-botanice au făcut o nouă victimă la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ierburile etnobotanice se vând în trei magazine din Satu Mare
Ierburile etnobotanice se vând în trei magazine din Satu Mare

Un nou caz de intoxicaţie cu plante etno-botanice a fost înregistrat la Satu Mare, de data aceasta fiind vorba de o femeie. Clienţii unui local de pe strada Horea au solicitat, azi noapte la ora 0.13, ajutorul ambulanţei pentru o tânără de 31 de ani care se simţea rău.

„Am fost chemaţi la un local unde o tânără acuza dureri abdominale şi vărsături. Nu se simţea bine şi a declarat asistenţilor că a fumat o ţigară preparată din ierburi etno-botanice. Noi am transportat-o şi am predat-o medicilor de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU)“, a declarat Brigitta Pasztor, asistentă în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare.

Citiţi şi: Doi vrânceni au ajuns cu degerături la spital

Krisztina Gaşpar acuza dureri abdominale şi vărsături fiind transportată la spital pentru tratament. După câteva ore de supraveghere la UPU femeia a plecat acasă. „În fişa de primire de la Unitatea de Primiri Urgenţe este specificat faptul că femeia suferea de colici abdominale. Dacă a consumat ierburi halucinogene sau nu asta nu e specificat în fişă. Nu a fost nevoie de internarea ei în spital. A primit tratamentul adecvat şi a fost lăsată să plece“, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Constantin Demian. 

Cazul de azi noapte este al treilea înregistrat la Satu Mare în ultimele patru zile.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite